Inspiration, Work-in-progress & vardagsliv

En oslipad diamant…

By Posted in - Inredning & Inspiration & Vardagsliv on oktober 1st, 2013 2 Comments

Betong är ett material som jag alltid älskat. Kallt och rått men samtidigt så vackert.
Ända sedan jag och min sambo gjorde ett vardagsrumsbord i betong har jag velat tillverka mer saker i detta fantastiska material. Samtidigt som inredning har vuxit som intresse de senaste åren. Ett intresse som lätt blir väldigt dyrt om man ska köpa alla snygga detaljer man ser. Man kan därför lika gärna prova själv och lära sig saker på resans gång. 😉

Här nedan kan du därför se det senaste kreationerna – lilla och stora betongdiamant (bredvid den snygga trähanden från Danska HAY).

Ha de gott!
/Rikard

helldesign.se_betongdiamant1

helldesign.se_betongdiamant2

helldesign.se_betongdiamant3

(2) awesome folk have had something to say...

 • Helena - Svara

  7 oktober, 2013 at 10:29

  Fina diamanter! Skulle du kunna berätta hur du gjorde dem?
  Tack på förhand!

  • Rikard - Svara

   8 oktober, 2013 at 09:35

   Hej Helena,
   absolut, jag hittade en blogg där en kvinna förklarade hur hon gjorde.
   Kika här: http://www.amerrymishapblog.com/2013/09/diy-concrete-diamond.html

   Jag printade ut mallen både på A4 och A3 för att få dem i olika storlekar. Och sedan tejpade jag på pappret med transparent tejp innan jag skar och bigade mallen, så att inte betongen fastnar i pappret.

   Lycka till!
   /Rikard

Please leave a Comment