Inspiration, Work-in-progress & vardagsliv

Döda fiskar…

By Posted in - Illustration on april 6th, 2013 0 Comments

På senaste tiden har jag snöat in rejält på att handrita/typografera olika citat. Detta görs då utöver skoltiden (där jag för närvarande håller på med projektarbete – måleri och teckning – om ämnet psykisk ohälsa). Även detta projekt kommer nog tids nog att läggas upp här på bloggen.

Men åter till typografin. Denna skissade jag även in lite fort på en t-shirt för att se hur det skulle kunna se ut. Är sugen på att starta upp eget företag (dock som frilans inom Grafisk design och illustration) men även för att kunna trycka upp lite t-shirts med mera. Får se om/när det blir av dock.

Hoppas i alla fall att du gillar det du ser, ha en fortsatt trevlig helg!
/Rikard

helldesign.se_deadfish_typo
helldesign.se_tshirt_deadfish

Please leave a Comment